Press "Enter" to skip to content

Martial vil væk fra Manchester United?

Embed from Getty Images

Tirsdag er der kommet meldinger om, at Anthony Martial er utilfreds med sin situation i Manchester United og vil forlade klubben til sommer. Det skriver både franske RMC Sport og engelske The Independent.

Anthony Martials kontrakt med Manchester United udløber næste sommer, og ifølge RMC Sport skulle Anthony Martial altså have afvist en ny 5-årig kontrakt fra klubben.

Vi er på et tidligt stadie i forhold til et skifte, men hvis The Independents oplysninger om, at José Mourinho vil hente yderligere forstærkninger til offensiven, så kan det godt være, at Anthony Martial ser sig om efter en ny klub til sommer. Den engelske avis skriver dog også, at på trods af Martials utilfredshed kan han stadig blive overbevist om at blive i klubben. Ifølge disse forlydender kan den engelske storklub altså sagtens nå at få overbevist franskmanden om at blive.

Historiens chance for at blive til virkelighed? – Sandsynligt 👆

Læs mere om den skala, som jeg bruger til at vurdere de historier, som jeg vil skrive om på siden ved at klikke her. Der kan du også læse mere om, hvad det her egentlig er for en side, og hvem jeg er.

Facebook Comments

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *