Press "Enter" to skip to content

Om siden

Photo by Abigail Keenan on UnsplashAbigail Keenan

Mit navn er Rasmus Andersen, og jeg har gennem en årrække været skribent på forskellige fodbold- og håndboldsider på nettet. Selvom jeg nyder det, kan det altid være godt med et lille frirum, og af den grund har jeg valgt at oprette denne side, da jeg gerne vil have min egen side, hvor jeg selv kan bestemme ethundrede procent, hvad der skal skrives på siden, og hvordan det skal gøres. I bund og grund er det her mit sted, hvor jeg kan folde mig ud.

Derfor har jeg valgt at kalde siden for Estadio. Det er det spanske ord for stadion, og det skal forstås således, at det her er mit stadion, hvor jeg bestemmer, hvad der foregår på banen. Derudover kan det også betyde stadie eller fase, hvilket lægger sig op ad det, som jeg vil skrive om på siden. Ordet estadio synes jeg, som følge deraf, passede perfekt som navn til min side.

Hvad skal siden så handle om? Nå ja, det vigtigste af det hele, som jeg hellere må komme frem til. Jeg har altid elsket silly season og haft en stor fascination af transfers i fodboldverdenen. For mig er der noget helt særligt over silly season, og den begejstring, man har, som fan, når man hører om mulige forstærkninger til ens favorithold. I min verden er det med til at holde fodbolden frisk, at der sker ændringer fra sæson til sæson, så de enkelte hold har et anderledes udseende, og man kan glæde sig til at se nye spillere i aktion for sit hold som fan efter enten sommerpausen eller transfervinduet i januar.

Og det er optakten til alt dette, som du kan læse om her på siden. Jeg dækker alle faser og stadier af klubskifter og fyringer i fodboldens verden. Det var det, jeg startede med at skrive om på nettet, da jeg lavede facebook-siden Fodboldrygter for en del år siden, og det er det, jeg brænder for at skrive om. Men det er kun, hvis der er hold i de rygter, som jeg skriver om. Fordi det er vigtigt for mig at understrege, at jeg går efter at bringe så pålidelige historier, som overhovedet muligt. Hvis jeg opfatter det som løse rygter uden hold i, bliver de ikke bragt her på siden.

Jeg håber, at du vil finde siden interessant og er frisk på at være tilskuer her på estadio. Det vil du ikke fortryde.

God fornøjelse.

davide ragusa