Restaurant på Østerbro

Bottega Estadio ligger i hjertet af Østerbro, ikke langt fra Trianglen. Vores restaurant har taget de bedste råvarer fra det danske klima og givet dem et præg af latinamerikanske og middelhavs madtraditioner med krydderi og liv.

Vores spisekort inviterer både til morgenmad, brunch, frokost og en udvidet menu til aften. Vi byder også på et omfattende vinkort med rød-, hvid- og orangevine samt bobler og sød vin, der kommer fra de bedste drue-regioner fra Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland.

Aftenmenuen i restauranten er ikke de klassiske café-retter, som du ellers finder på Østerbro, men et særligt udvalg af både østers, friske tacos, fisk og grillet grønt. Til gæsterne der ønsker at dykke dybere ned i fusionen af det kolde danske klima og det varmere klima ved Middelhavet og latinamerikanske områder, har vi Chef’s Menu, som består af 9 serveringer. De er sammensat af kokken ud fra dennes favoritter, og her kan man forvente det absolut bedste fra sæsonen og fra vores køkken.

Lokale på Østerbro

Bottega Estadio har sin restaurant i forlængelse af Østerbro Stadion lige ved Øbro Hallen, Østerfælled Torv og Fælledparken. Vi ligger på Gunnar Nu Hansens Plads med kig over til Fælledparken og med lokaler, der er en del af det originale Østerbro Stadion. Bag restauranten ligger også Parken. Gunnar Nu Hansens Plads ligger ud til Østerbrogade med rigt butiksliv og tæt ved metrostation nede ved Trianglen.

Med diverse idrætsaktiviteter og foreninger samt teater og kulturhus som tætte naboer, har vi også tænkt, at Bottega Estadio skal bidrage til den lokale kultur og scene, vi er en del af. Det vil vi gøre i form af en restaurant, der anerkender sine omgivelser på Østerbro og dermed også byder gæster velkommen fra eftermiddag til aften.

Stemningsfuldt stamsted

Vores vision er at være den lokale restaurant, som lokale såvel som gæster og turister besøger, for at få et helstøbt måltid, et glas vin i solen, morgenkaffe, en gastronomisk oplevelse og en hyggelig aften. Som en del af et livligt, stemningsfuldt og aktivitetspræget område, deltager vi og bidrager til området med både de lette og de fyldige retter &vinkort der omfavner alle præferencer og som matcher vores retter.

Se vores menu her.