Menu
Ved selskaber på 8 personer og derover, skal menuen venligst aftales på forhånd og senest 2 dage inden ankomst. Vi tilbyder vores chef’s choice menu til kr. 450,- pr. person.
Her starter man med snacks, bestående af grønne retter, fisk og skaldyr.
Herefter en hovedret bestående af fisk og grønt. Til sidst en sæsonbestemt dessert.
Det fungerer rigtig godt ved større selskaber og giver en superhyggelig og afslappet stemning omkring bordet. Menuen ssættes af køkkenet på dagen, og skal bestilles af hele selskabet.
Menuerne tager altid udgangspunkt i det aktuelle a la carte kort som skifter hver dag. Se vores opdaterede a la carte kort her: https://estadio.dk/mad/ Vær OBS! På at menuen skifter en gang hver måned.
Hvis andet ikke er aftalt på forhånd, sætter vi mineralvand på bordet ved ankomst. Med og uden bobler til kr. 35,- pr. person. Det er ad libitum, og vi vil fylde op løbende under hele middagen.
Ved eventuelle allergier eller diæter har vi mulighed for at tilpasse menuen. Dette skal aftales på forhånd og prisen er den samme som den normale menu. Antallet af retter kan variere alt efter hvilken allergi vi har med at gøre.
The full Estadio experience
- Cocktail
- Delevenlig chef’s choice menu
- Vinmenu 3-glas
- Mineralvand ad Libitum
- Kaffe
Pris pr. person kr. 800, -
Pris pr. person kr. 555,- uden vinmenu, hvor man bestiller vin fra kortet på selve aften og betaler efter forbrug.
Weekday treat (mandag til torsdag)
- 3 retter
- 2 gl. husvin, øl eller softdrink
- Mineralvand ad libitum
- Kaffe
Pris pr. person kr. 495, -
Frokostpakke
- 3 retter
- 2 gl. husvin, øl eller softdrink
- Mineralvand ad libitum
- Kaffe
Pris per person 495,-
Pris uden drikkevarer 350,-. hvor man bestiller drikkevare fra kortet på selve dagen og betaler efter forbrug.
ESTADIO ALL NIGHT
Her bestemmer man selv ankomsttiden efter kl. 19:00 og der er fri bar indtil kl. 00:30.
- Cocktail
- 5 serveringer
- Vinmenu 4-glas
- Mineralvand
- Kaffe
+ drinks/øl/vin bar a libitum efter maden (under middagen er efter forbrug).
Estadio all night med vinmenu og fri bar efter middagen pris pr person kr. 1.750,-
Estadio all night hvor vinen bestilles på aftenen og fri bar efter middagen pris pr person uden vinmenu kr. 1.255,-
Det er ved selskaber over 30 personer muligt at bestille fri bar a libitum efter maden som kører frem til 01:30 (og forlader stedet senest 02:00) Pris pr person kr. 200,-
INFORMATION:
Ændringer
Ændring af det bekræftede antal gæster, skal ske senest 48 timer før reservationstidspunktet. Hvis der forekommer ændringer af dette efterfølgende, forbeholder vi os retten til at kræve betaling for sidst aftale antal gæster. Dette begrundes i forberedelse og indkøb til det aftalte arrangement.
Skulle der forekomme ændringer til reservationen, f.eks. i ankomsttidspunkt, specielle diæter, m.v., bedes I kontakte restauranten hurtigst muligt.
Ændringen inden dagen: skriv venligst til hello@estadio.dk.
Ændringer på selve dagen: ring venligst direkte til restauranten på +45 3332 6060.
Vi modtager ikke sms’er og vores bekræftelses sms’er kan ikke besvares.
Betaling
Ønsker I at betale via sende regning, skal dette aftales på forhånd. Der kan forekomme administrationsgebyr herved.
Ved betaling med danske og europæiske firmakort, samt kreditkort udstedt uden for Europa, vil der forekomme et betalingsgebyr
Aflysning
Skulle I være nødsaget til at aflyse jeres reservation eller rykke den til en anden dag, bedes I give skriftlig besked til restauranten på e-mail hello@estadio.dk senest 7 dage inden ankomsttidspunktet. Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis der ikke aflyses i rette tid.
Aflysning er kun gyldig via mail.
Udeblivelse
Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis I af den ene eller anden årsag udebliver fra at dukke op på aftenen, uden at give os besked, da vi i sådanne tilfælde ellers ville stå med forberedt mad samt et bord, som vi kunne have reserveret til andre gæster. På forhånd tak for forståelsen.