ESTADIOS CHEFS CHOICE MENU
Hjemmelavet surdejsbrød m. koldpresset oliven olie
Sangrita østers m. fermenteret grøn tomat
Baba ganoush
Aguchile af majs & rejer
Taco m. brisler, salsa verde & pico de gallo
–
Græskar & kastanje suppe, syltede hokaido, sprød grønkål & creme fraiche
–
Grillet ribeye m. kartofler & chimichurri
/
Stegt ørred m. østers sauce, syltede rødbeder & ingefær
–
Mango sorbet m. chamoy
–
Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person
3 glas vinmenu 300,- pr. person
3 glas mocktailmenu 200,- pr. person
THE FULL ESTADIO EXPERINCE
Cocktail
–
Chefs Choise menu
–
3 gl. vinmenu
–
Filtreret vand
–
Kaffe
Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person
A la carte
Le Gall østers m. holy sauce, citroner & funky mignonette ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )
Mahoganimuslinger Estadio style ( 1stk 90,- / 3stk 235,- )
Raw bar combo med 3 af hver ovenstående 335,-
Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 45,-
Syltede grøntsager 50,-
Padrons m. alioli 75,-
Croquetter m. torsk & tartara 2 stk 75,-
Sardiner m. urtemayo & citron 125,-
Charcuterie 130,-
Røgede kartofler m. svampevinaigrette & alioili 75,-
Grillede porrer & løg m. romesco 75,-
Ristede rødbeder m. gorgonzola, karameliserede pecannødder & grapefrugt 105,-
Sæsonens tomatsalat m. hybenroseeddike 105,-
Burrata m. proscuitto, figner & valnødder 130,-
Tostada m. hjemmerøget laks, lokeost & salsa macha 135,-
Aquachile af majs m. rå rejer & totopos 150,-
Svampe hotpot m. kantereller, kejserhatte, shiitake, ristet gær & brunet smør
Grillet blæksprutte m. kartoffel/kimchi creme & grønkål 185,-
Quesadilla m. oksekød, smeltet ost & consomme 160,-
Stegt sværdfisk m. citron, smørsovs & hvide bønner 250,-
Milanesa af kalv m. pebberrodsmayo & citron 195,-
(+ 2 spejlæg & pebberod 50,-)
Grillet ribeye 300 g. m. chimichurri 295,-
Grillet frilandskylling m. chimichurri, pico de gallo & majskolbe (2 pers.) 350,-
Flan af dulce de leche m. flødeskum 60,-
Basque cheesecake 70,-
Mango sorbet m. chamoy 75,
Udvalg af oste m. knækbrød & frugt 110,-
Dagens børneret 95,-
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.