Større grupper

Ved selskaber på 8 personer og derover, skal menuen venligst aftales på forhånd og senest 2 dage inden ankomst. Vi tilbyder vores menu til deling til kr. 395- pr. person.

Her starter man med et udvalg af snacks og kolde forretter. Herefter nogle tallerkener med fisk eller skaldyr fra vores raw bar. Dernæst serverer vi forskellige kød og grøntsager fra grillen – og til sidst dessert. Det fungerer rigtig godt ved større selskaber og giver en super hyggelig og afslappet stemning omkring bordet. Menuen sættes af køkkenet på dagen, og skal bestilles af hele selskabet.

Derudover tilbyder vi et delevenligt frokostbord som serveres over 2 omgange til 275.- pr. person. 

Menuerne tager altid udgangspunkt i det aktuelle a la carte kort som skifter hver dag. Se vores opdaterede a la carte kort her: https://estadio.dk/mad/

Vi tilbyder en 4-glas vinmenu til kr. 395,- pr. person. Vinmenuen er sammensat af moderne og spænende vine, der passer til hver servering.

Hvis andet ikke er aftalt på forhånd, sætter vi mineralvand på bordet ved ankomst. Med og uden bobler til kr. 35,- pr. person. Det er ad libitum, og vi vil fylde op løbende under hele middagen.

Ved eventuelle allergier eller diæter har vi mulighed for at tilpasse menuen. Dette skal aftales på forhånd og prisen er den samme som den normale menu. Antallet af retter kan variere alt efter hvilken allergi vi har med at gøre.

INFORMATION

ESTADIO PAKKEN (min. 8 personer)

Velkomst drink

Delevenlig chef’s choice menu

Vinmenu 4-glas

Mineralvand

Kaffe

Pris pr. person kr. 965,-

Pris pr. person uden vinmenu kr. 570,-

ESTADIO ALL NIGHT (min. 8 personer)

Her bestemmer man selv ankomsttiden efter kl. 19:00, og bordet er jeres resten af aften, og der fri bar* efter middagen indtil kl. 01:30. Bemærk venligst under middagen er cocktail/drinks/øl efter forbrug.

Velkomst drink

Delevenlig chef’s choice menu

Vinmenu 4-glas

Mineralvand

Kaffe

Pris pr. person kr. 1.415,-

Pris pr. person uden vinmenu kr. 1.020,-

*Inkl. Pitchers, Long Drinks (hus-spiritus) a la GT og Dark ‘n’ Stormy, øl og husvin.

HVERDAGS PAKKE 1 (MANDAG-TORSDAG)

Lille chef’s choice menu

2 gl. husvin, øl eller soft drinks

Mineralvand

Kaffe

Pris pr. person kr. 495,-

*Min. 8 personer

HVERDAGS PAKKE 2 (MANDAG-TORSDAG)

Stor chef’s choice menu

3 gl. husvin, øl eller soft drinks

Mineralvand

Kaffe

Pris pr. person kr. 575,-

*Min. 8 personer