ESTADIOS CHEFS CHOICE MENU
Hjemmelavet surdejsbrød m. koldpresset oliven olie
Svampe paté m. syltet græskar
Tun crudo m. appelsin, ponzu & Nori tang
–
Croquetter m. torsk & tartara sauce
Grillede gammas rejer
–
Rosa stegt andebryst m. pak choi & sauce gastrik
–
Chokolade ganache
–
Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person
3 glas vinmenu 300,- pr. person
3 glas mocktailmenu 200,- pr. person
THE FULL ESTADIO EXPERINCE
Cocktail
–
Chefs Choise menu
–
3 gl. vinmenu
–
Filtreret vand
–
Kaffe
Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person
A la carte
Le Gall østers m. holy sauce, citroner & funky mignonette ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )
Sangrita østers m. fermenteret grøn tomat ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )
Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 45,-
Sardiner m. urtemayo & citron 125,-
Charcuterie 130,-
Ristede rødbeder m. gorgonzola, karameliserede pecannødder & grapefrugt 105,-
Burrata m. proscuitto, fcherry tomater & mizuna 130,-
Tostada m. hjemmerøget laks, lokeost & salsa macha 135,-
Svampe hotpot m. kantereller, kejserhatte, shiitake, ristet gær & brunet smør 165,-
Gambas al ajillo m. salsa macha & chipotle mayo (3stk 125,- / 6 stk 155,-)
Quesadilla m. oksekød, smeltet ost & consomme 160,-
Grillet striploin 300 g. m. chimichurri & pommes frites 295,-
Basque cheesecake 70,-
Lavakage m. chokolade, brombær sorbet & mascarpone 75,-
Udvalg af oste m. knækbrød & frugt 110,-
Dagens børneret 95,-
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.