ESTADIOS CHEFS CHOICE MENU
Hjemmelavet surdejsbrød m. koldpresset oliven olie
Chipa m. tomat & spicy marmelade

Baba ganoush 
Aguchile af majs & rejer
Taco m. brisler, salsa verde & pico de gallo

Grøn pozole m. østershatte, kyllingefond & hvide majs

Grillet striploin m. kartofler & chimichurri


Mango sorbet m. chamoy


Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person
3 glas vinmenu 300,- pr. person
3 glas mocktailmenu 200,- pr. person

THE FULL ESTADIO EXPERINCE

Cocktail

Chefs Choise menu

3 gl. vinmenu

Filtreret vand

Kaffe


Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person

A la carte

Le Gall østers m. holy sauce, citroner & funky mignonette ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )

Sangrita østers m. fermenteret grøn tomat ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )

Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 45,-

Padrons m. alioli 75,-

Croquetter m. torsk & tartara 2 stk 75,-

Sardiner m. urtemayo & citron 125,-

Charcuterie 130,-

Ristede rødbeder m. gorgonzola, karameliserede pecannødder & grapefrugt 105,-

Burrata m. proscuitto, figner & valnødder 130,-

Tostada m. hjemmerøget laks, lokeost & salsa macha 135,- 

Svampe hotpot m. kantereller, kejserhatte, shiitake, ristet gær & brunet smør

Grillet blæksprutte m. kartoffel/kimchi creme & grønkål 185,- 

Stegt ørred m. syltede rødbeder & ingefær 175,-

Quesadilla m. oksekød, smeltet ost & consomme 160,-

Grillet striploin 300 g. m. chimichurri 295,-

Flan af dulce de leche m. flødeskum 60,-

Basque cheesecake 70,-

Udvalg af oste m. knækbrød & frugt 110,-

Dagens børneret 95,-

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.