Menu
AFTEN
17.00-22.00
BAR SNACKS
Brød
40
Oliven
35
Sylt
45
Mangalica skinke
115
Padrons
65
Sardiner
110
kapers salat, aioli
Blæksprutte i blæk
120
chipotle aioli, lime
RAW BAR
ØSTERS
3 / 6 / 12 stk.
Gillardeau No.4
145 / 250 / 420
klassisk mignonette
Limfjords Østers
170 / 280 / 450
glaskål, dild, peberrod
Østers Shooters
150 / 260 / 430
sangrita, tabasco, koreanske chili flakes
Venø Østers Ceviche
140
fermenteret habanero, pico de gallo mignonette, tomater, rødløg
Straciatella
140
ramsløgspesto, tomater & crutons
Pil selv rejer
110
Ceviche de pulpo y pescado
140
blæksprutte, fisk, grønt
À LA CARTE
Tacos de carnitas
140
confiteret svinekød, syltet rødløg, guacamole, salsa
Frito mixto de pescado
135
kuller, pulpo, aioli
Paella Estadio a la tumbada
165
spørg tjener
Mojella asada
140
salsa criolla, citron
Plato de mariscos
350/700
jomfruhummer, frisk fisk, østers, rejser
Albondigas con pommes pila
150
Grillet knivmuslinger
95
grøn aioli
Grillet Jomfruhumer
190
Ramsløgsmør & citron
Grillet blomkål
95
tallegio og vesterhavs sauce
Sæsonens salat
95
Dagens fisk
dagspris
spørg tjener
Dansk Øko Krogmodnet “cote de boeuf” 500g (2 personer)
449
chimichurri, salsa roja
CHEF’S CHOICE MENU
Delevenlige serveringer udvalgt af køkkenet
395 pr. person
Tilføj “cote de boeuf” i stedet for fisk (+165 pr. per.)
OST & DESSERT
Udvalgte oste
95
mimolette, san simon, morbier cremure
Rabarberkompot
95
valnøddecrumble & koldskål is
FROKOST
11.30-15.00
ØSTERS
3 / 6 / 12 pcs
Gillardeau No.4
145 / 250 / 420
klassisk mignonette
Østers Shooters
150 / 260 / 430
sangrita, tabasco, koreanske chili flakes
Dagens ceviche
130
Padrons
65
Blæksprutte i blæk m. chipotle aioli
120
Sardiner m kapers salat, aioli
110
Sæsonens salat
95
Pil selv rejer
110
aioli, citron & grillet brød
Jomfruhummer
190
ramsløgsmør & citron
Baja fiske taxo
135
chipotle, kuller, syltet spidskål
Albondigas con pommes pila
150
Dagens fisk m.grønt
165
Straciatella
150
Ramsløgspesto, tomat & crutons