Estadios Chefs choice menu

Surdejsbrød med koldpresset oliven olie

Padrons m. urtemayo

Sandart tiradito m. kiwi & leche de tigre af blodappelsin

Taco m. oksekød & salsa verde

_

Aubergine milanesa m. naanbrød & zatar

_

Grillet boeuf onglet m. bagekartoffel, chimichurri & grønt 

eller

Torsk m. bagekartoffel, beurre blanc & nduja

_

Ananas m. kokos-is & hvid chokolade

-

Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person

3 glas vinmenu 300,- pr. person

___________________________________________________________

The full Estadio experince

Cocktail

Chefs Choise menu

3 gl. vinmenu

Filtreret vand

Kaffe

Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person

A la carte

Romegoux østers med fermenteret habanero granita (pr.stk) 35,-

-

Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 45,-

Tostada m. rejer & pico de gallo 95,-

Tiradito ceviche med sandart, leche de tigre & shiso 125,-

Charcuterie 125,-

Sardiner med brændt citron, oliven & grillet brød 115,-

Padrones m. gammelknas mayo 95,-

Croquetter med torsk & tatar sauce (3stk) 90,-

Empanada med oksekød & løg 95,-

-

Milanesa med kalv & peberrodsmayo 125,-

Sorentino ravioli med ørred, rygeost & spinat 145,-

Gryderet med græskar, svampe, jordskokker, kartoffel & porrrer 125,-

Grillet ribeye med pebersauce & grillet forårsløg (350g for 375,- eller 600g for 575,-)

-

Aligot med kartoffelmos, ost & smør 75,-

Grillet vintergrønt 75,-

Sæsonens salat 105,-

-

Kærnemælksis m. kandiseret græskar 95,-

Udvalg af oste m. knækbrød & kompot 135,-

-

Dagens børneret 95,-