Menukort

På Bottega Estadio bestræber vi os på at udvælge de bedste råvarer til vores køkken.

Vi gør en dyd ud af at sikre, at alle vores urter og grøntsager kommer fra lokale producenter såsom

Søtoftegaard og Birkemosegaard.

I samarbejde med Fiskerikajen får vi leveret frisk fisk og skaldyr, hvor der lægges vægt på kvalitet,

bæredygtighed, og skånsomt fiskeri.

Raw Bar

Gillardeau no.4 østers med klassisk mignonette & funky habanero sauce (pr. stk) // 45 kr.

Estadio Shooters m. gillardeu no.3 østers & sangritashot (pr. stk) // 40 kr.

Sandart ceviche m. pico de gallo, sangrita, fermenteret chili, chulpi & tostadas // 140 kr.

Rødbedesalat m. feta, appelsiner, løg & majscroutoner // 95 kr.

Estadios choice menu

Sardiner m. peberrodsmayo, marianerede oliven & ristetbrød
Charcuterie m. hjemmelavet pickles

Svampe- og nøddepaté m. tyttebær

Ceviche på sandart m. pico de gallo, sangrita, fermeteret chili & chulpi

Gratineret giga østers fra Venø

Grillet havborre m. brocolini & cheremoulasauce

Vaniljeflan m. dulce de leche & limecreme

// 450 kr. pr. person

A la carte

Hjemmelavet surdejsbrød med olivenolie fra Psyche // 45 kr.

Svampe- og nøddepaté m. tyttebær, nødder & udvalgte svampe // 65 kr.

Sardiner m. peberrodsmayo, marinerede oliven & ristet surdejsbrød // 125 kr.

Charcuterie m. hjemmelavet pickles // 125 kr.

Frito mixto m. kuller, rejer, babyblæksprutte & chipotlemayo// 135 kr.

Empanadas m. oksekød empanadas & chimichurri // 80 kr.

Grøndkål fritter m. citronmayo, sur dikon, gulerodssalat// 85 kr.

Grillet blomkål m. comté sauce, machasauce & frisk salat // 140

Bief de Chorizo ( 400 g striploin steak) m. chimichurri & grillet porre // 295 kr.

Torskekrave marineret i BBQ m. frisk chermula // 185 kr.

Dessert

Vaniljeflan m. dulce de leche & limecreme // 90 kr

Udvalg af oste med kvædemarmelade // 95 kr