Estadios Chefs choice menu

Surdejsbrød med koldpresset oliven olie

Padrons m. urtemayo

Sandart tiradito m. kiwi & leche de tigre af blodappelsin

Taco m. oksekød & salsa verde

_

Tlayuda (fladbrød) m. bønnespread & stegte grøntsager

_

Grillet boeuf onglet m. bagekartoffel, chimichurri & grønt 

_

Ananas m. kokos-is & hvid chokolade

-

Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person

3 glas vinmenu 300,- pr. person

___________________________________________________________

The full Estadio experince

Cocktail

Chefs Choise menu

3 gl. vinmenu

Filtreret vand

Kaffe

Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person

A la carte

Romegoux østers med fermenteret habanero granita & mignonette (pr.stk) 40,- / 3stk 110,-

-

Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 50,-

Padrons m. urtemayo 75,-

Blæksprutte escapeche m. grøntsager 90,-

Charcuterie m. syltede grøntsager 125,-

Tun tostada m. guacamole 135,-

Straciatella m. ærter, boghvede & grønt 115,-

Radicchio salat m. blodappelsin, ansjosdressing, pecorino & hasselnødder 105,-

Frito mixto m. hvid fisk , calamari & rejer 135,-

Grønne aparges m. østers sauce, ramsløg & havgus ost 175,-

Grillet provoleta m. kvæde i malbec 105,-

Blåmuslinger marineres m. cider & nduja 120,-

Grillet Gambas rejer m. chipotle mayo & brændt citron (3 stk 135,- eller 6 stk 195,-)

-

Grillet 800 g. cote de boeuf m. flødekartoffel og chimichurri 750,-

Grillet ribeye 300 g. m. bagekartoffel & chimichurri 375,-

-

Pandekage m. dulce de leche & flødeskum 60,-

Hibiscus pavlova m. rabarber sorbet & marieneret jordbær 75,-

Udvalg af oste m. knækbrød 125,-

-

Dagens børneret 95,-