Menukort
På Bottega Estadio bestræber vi os på at udvælge de bedste råvarer til vores køkken.
Vi gør en dyd ud af at sikre, at alle vores urter og grøntsager kommer fra lokale producenter såsom
Søtoftegaard og Birkemosegaard.
I samarbejde med Fiskerikajen får vi leveret frisk fisk og skaldyr, hvor der lægges vægt på kvalitet,
bæredygtighed, og skånsomt fiskeri.
Raw Bar
Gillardeau no.4 østers med klassisk mignonette & funky habanero sauce (pr. stk) // 45 kr.
Estadio Shooters m. gillardeu no.3 østers & sangritashot (pr. stk) // 40 kr.
Sandart ceviche m. pico de gallo, sangrita, fermenteret chili, chulpi & tostadas // 140 kr.
Rødbedesalat m. feta, appelsiner, løg & majscroutoner // 95 kr.
Estadios choice menu
Sardiner m. peberrodsmayo, marianerede oliven & ristetbrød
Charcuterie m. hjemmelavet pickles
Svampe- og nøddepaté m. tyttebær
Ceviche på sandart m. pico de gallo, sangrita, fermeteret chili & chulpi
Gratineret giga østers fra Venø
Grillet havborre m. brocolini & cheremoulasauce
Vaniljeflan m. dulce de leche & limecreme
// 450 kr. pr. person
A la carte
Hjemmelavet surdejsbrød med olivenolie fra Psyche // 45 kr.
Svampe- og nøddepaté m. tyttebær, nødder & udvalgte svampe // 65 kr.
Sardiner m. peberrodsmayo, marinerede oliven & ristet surdejsbrød // 125 kr.
Charcuterie m. hjemmelavet pickles // 125 kr.
Frito mixto m. kuller, rejer, babyblæksprutte & chipotlemayo// 135 kr.
Empanadas m. oksekød empanadas & chimichurri // 80 kr.
Grøndkål fritter m. citronmayo, sur dikon, gulerodssalat// 85 kr.
Grillet blomkål m. comté sauce, machasauce & frisk salat // 140
Bief de Chorizo ( 400 g striploin steak) m. chimichurri & grillet porre // 295 kr.
Torskekrave marineret i BBQ m. frisk chermula // 185 kr.
Dessert
Vaniljeflan m. dulce de leche & limecreme // 90 kr
Udvalg af oste med kvædemarmelade // 95 kr