Menukort
På Bottega Estadio bestræber vi os på at udvælge de bedste råvarer til vores køkken.
Vi gør en dyd ud af at sikre, at alle vores urter og grøntsager kommer fra lokale producenter såsom
Søtoftegaard og Birkemosegaard.
I samarbejde med Fiskerikajen får vi leveret frisk fisk og skaldyr, hvor der lægges vægt på kvalitet,
bæredygtighed, og skånsomt fiskeri.
Estadios choice menu
Padrons
Charcuterie m. sylt
Chipa brød
Straciatella m.loquats
Grillet artiskok
Grillet havtaske m. broccolini & chermoula sauce
Kernemælks is m. crumble & loquats
// 450 kr. pr. person
A la carte
Gillardeau N0.3 m. klassisk mignonette & harbanerosauce (pr.stk) // 45,-
Estadio shooters m. Gillardeau NO.4 & leche de tigre (pr.stk) // 40,-
-----------------------------------------
Hjemmelavet surdejsbrød m. koldpresset olivenolie 50,-
Fermenteret pickles // 45,-.
Sardiner m. ramsløgsmayo & brændt citron// 95,-
Empanadas m. oksekød & yasgu salsa // 65,-
Tostada m. rejser, gul peber & avocado creme // 95,-
----------------------------------------
Quinoa salkat m. pico de gallo & keffir dressing // 115,-
Stracciatella m. loquarts // 125,-
Sandart tiradito m. rabarber leche de tigre // 125,-
Hvide asparges m. lardo & spejlæg // 145,-
Aubegine m. honning, chili & mandler // 135,-
Pulpo m. nduja smør, piquillo peber & chips // 155,-
Jomfruhummer m. spetzel & bisque // 165,-
---------------------------------------
Grillet Torskekraver // 195,-
Grillet Makrel 300 gr. // 195,-
Grillet Ribeye 300 gr. // 375,-
---------------------------------------
Kernemælks is m. crumble & loquats // 95,-
Udvalg af oste med sprødt & sødt // 125,-