ESTADIOS CHEFS CHOICE MENU
Hjemmelavet surdejsbrød m. koldpresset oliven olie
Svampe paté m. syltet græskar
Tun crudo m. appelsin, ponzu & Nori tang
–
Croquetter m. torsk & tartara sauce
Grillede gambas rejer
–
Grillet striploin steak m. nye kartofler, chimichurri & grønt
–
Chokolade ganache m. syltede bær & crumble
–
Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person
3 glas vinmenu 300,- pr. person
3 glas mocktailmenu 200,- pr. person
THE FULL ESTADIO EXPERINCE
Cocktail
–
Chefs Choise menu
–
3 gl. vinmenu
–
Filtreret vand
–
Kaffe
Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person
A la carte
Le Gall østers m. agurk aguachile ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )
Sangrita østers m. fermenteret grøn tomat ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )
Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 45,-
Svampe paté m. syltet græskar 50,-
Padrons m. parmesan mayo 75,-
Sardiner m. urtemayo, kapers salat & citron 125,-
Charcuterie 130,-
Taco al pato m. confiteret and, syltet rødkål & salsa macha (2 stk 95,- / 3 stk 140,-)
Ristede rødbeder m. gorgonzola, pistacie & grapefrugt 105,-
Vitello tonnato 110,-
Burrata m. prosciutto, cherry tomater & mizuna 130,-
Tostada m. hjemmerøget laks, lokeost, agurk & salsa macha 135,-
Svampe hotpot m. kantereller, kejserhatte, shiitake, ristet gær & brunet smør 150,-
Gambas al ajillo m. salsa macha & chipotle mayo (3stk 125,- / 6 stk 175,-)
Grillet rød mulle m. spidskål & hyldeblomstsauce 195,-
Grillet striploin 300 g. m. chimichurri & pommes frites 295,-
Chokolade ganache m. syltede bær & crumble 75,-
Tarte tatin m. vaniljeis 95,-
Udvalg af oste m. knækbrød & frugt 110,-
Dagens børneret 95,-
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.