ESTADIOS CHEFS CHOICE MENU
Hjemmelavet surdejsbrød m. koldpresset oliven olie
Svampe paté m. syltet græskar
Tun crudo m. appelsin, ponzu & Nori tang

Croquetter m. torsk & tartara sauce
Grillede gambas rejer

Rosa stegt andebryst m. pak choi & sauce gastrik

Chokolade ganache


Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person
3 glas vinmenu 300,- pr. person
3 glas mocktailmenu 200,- pr. person

THE FULL ESTADIO EXPERINCE

Cocktail

Chefs Choise menu

3 gl. vinmenu

Filtreret vand

Kaffe


Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person

A la carte

Le Gall østers m. holy sauce, citroner & funky mignonette ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )

Sangrita østers m. fermenteret grøn tomat ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )

Hjemmelavet surdejsbrød koldpresset olivenolie 45,-

Svampe paté m. syltet græskar 50,-

Padrons m. parmesan mayo 75,-

Sardiner m. urtemayo & citron 125,-

Charcuterie 130,-

Taco al pato m. confiteret and, syltet rødkål & salsa macha (2 stk 95,- / 3 stk 140,-) 

Ristede rødbeder m. gorgonzola, karameliserede pecannødder & grapefrugt 105,-

Vitello tonnato 110,-

Burrata m. proscuitto, fcherry tomater & mizuna 130,-

Tostada m. hjemmerøget laks, lokeost & salsa macha 135,- 

Svampe hotpot m. kantereller, kejserhatte, shiitake, ristet gær & brunet smør 165,-

Gambas al ajillo m. salsa macha & chipotle mayo (3stk 125,- / 6 stk 155,-)

Quesadilla m. oksekød, smeltet ost & consomme 160,-

Rosa stegt andebryst m. sauce gastryk & pok choi 215,-

Grillet striploin 300 g. m. chimichurri & pommes frites 295,-

Basque cheesecake 70,-

Chokolade ganache m. syltede bær & crumble 75,-

Tarte tatin m. vaniljeis 95,- 

Udvalg af oste m. knækbrød & frugt 110,-

Dagens børneret 95,-

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.