ESTADIOS CHEFS CHOICE MENU

THE FULL ESTADIO EXPERIENCE

Hjemmelavet surdejsbrød m. Iliada Evo
Kikærtehummus og crudités. Rød tun og blodappelsin-ceviche
Taco Cochinita m. salsa verde & syltede løg

Vichyssoisesuppe

Braiseret okseskank med gyldne kartofler


Chokolade ganache m. syltede bær & crumble
Menuen vælges af hele bordet; 450,- pr. person
3 glas vinmenu 300,- pr. person
3 glas mocktailmenu 200,- pr. person


Cocktail

Chefs Choice menu

3 gl. vinmenu

Filtreret vand

Kaffe

Oplevelsen vælges af hele bordet; 800,- pr. person

A la carte

Sangrita østers ( 1stk 45,- / 3stk 120,- )

Josephine østers m. agurk aguachile (1stk 45,- / 3stk 120,-)

Hjemmelavet surdejsbrød m. Iliada oliven olie 45,-

Gilda m. grønne oliven, ansjoser & piparra (1stk 30,- / 3stk 75,-)

Hummus m. crudités 50,-

Padrons m. alioli 75,-

Brava kartofler m. salsa macha & purløg 65,-

Taco Cochinita m. salsa verde & syltede løg (2 stk 90,-/3 stk 120,-)

Sardiner m. urtemayo, kapers salat & citron 125,-

Charcuterie 130,-

Udvalg af 4 oste, knækbrød og hjemmelavet marmelade 115,-

Rød tun ceviche m. blodappelsin & avocado creme 140,-

Ceasar salat m. romain, radicchio, ristede brødkrummer & parmesan 110,-

Stracciatella m. grillet kål, æbler & crispy hasselnødder 115,-

Tostada m. hjemmerøget laks, lokeost, agurk & salsa macha 135,- 

Vichyssoise suppe m. creme fraiche, chili & boghvede 110,-

Grillet broccoli m. spicy gulerodspuré & crispy mandler 125,-

Grillet havbars m. safran sauce, gulerødder & broccoli 195,-

Grillet 400 gr. Black Angus striploin steak m. chimichurri, grillet kål & kartofler 375,-

Chokolade ganache m. syltede bær & crumble 75,-

Hindbærsorbet m. sprøde nødder 70,-

Grillet blodappelsin m. vaniljeis & crumble 80,-

Dagens børneret 95,-

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.